Artikelen over: Beleggingen
Dit artikel is ook beschikbaar in:

Wanneer worden de waarden van de portefeuille in de app bijgewerkt?

De waarden van je portefeuille in de app, die je bijvoorbeeld kunt zien in de grafiek in je tabblad "Portefeuille", worden één keer per dag bijgewerkt met een vertraging van 2 werkdagen.

Stel bijvoorbeeld dat we op 8 februari 2024 zijn. De laatst bekende waarde is dan de waarde op 6 februari. De evolutiegrafiek van je portefeuille zal dan het volgende laten zien:

5 februari: werkelijke waarde op 5 februari
6 februari: werkelijke waarde op 6 februari
7 februari: de laatst bekende waarde op 6 februari
8 februari: de laatst bekende waarde van 6 februari

De update in onze systemen vindt 's avonds laat en 's nachts plaats.

Merk op dat de waarden van de fondsen in je portefeuille alleen worden bijgewerkt als de beurzen open zijn. Dit betekent dat er geen nieuwe waarden worden gecreëerd in het weekend en op feestdagen.

Bijgewerkt op: 14/02/2024